Ekonomi

İşçilere 1848 Liraya Kadar İkramiye Verilecek! Ödeme Tarihleri Belli Oldu

Resmi gazetede açıklanan karara göre, işçilere verilecek ikramiyelerin ödeme tarihleri belli oldu. İkramiyelerin en düşüğü 948 lirayken en yüksek ikramiye tutarı ise 1848 olarak açıklandı. İşte, ikramiyelerin hesaplara yatırılma tarihleri...

Pek çok işçi, ikramiyelerinin ne zaman hesaplarına yatırılacağını merakla bekliyor. Resmi Gazete’nin 25 Ocak sayısında açıklanan ikramiyelerin tarihleri belli oldu. Kamuda görev yapan işçilerin ikramiyelerinin ikinci taksiti 22 Mayıs’ta ödenecek.

KİMLER İKRAMİYE ALABİLİYOR?

İkramiye ödemeleri, devlet kurumlarında ve devlete bağlı kurumlarda görev yapan işçilere verilmektedir ve her sene ödenen ikramiyeler, 52 günden hesaplanarak vergilerin eksiltilmesinden sonra gerçekleştirilir. İkramiyelerin en düşük tutarı 948 lirayken en yüksek tutarı da 1848 lira olarak belirtilmiştir.

İKRAMİYELERİN ÖDENME TARİHLERİ

31 Ocak 2020 tarihi kamuda görev yapan işçilerin ikramiye ödemelerinin ilk taksitinin hesaplara yatırılma tarihi olarak kaydedilirken, 22 Mayıs 2020 ise ikinci taksitinin yatırılacağı gün olarak bildirilmiştir. 23 Aralık 2020 tarihi ise yer altı maden işçilerinin ikramiyelerinin tamamen ödenmesi olarak aktarılmıştır.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler