Kamu Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan 5 Bin Polis Alımı Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yerel seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlara seslendi. 

Burada gündeme dair açıklamalarda bulunan Süleyman Soylu yerel seçim çalışmalarına da değindi. Bakan Soylu açıklamalarında ayrıca polis ve bekçi alımları konusuna değindi. 

POLİS VE BEKÇİ ALIMI AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuşmasında bekçi alımları sonrasında yaşanan suç oranındaki azalışlara dikkat çekti. Bu durumun İstanbul ve diğer şehirler için devam edeceğini açıklayan Süleyman Soylu, karakollarda görevli personel sayısının artırılacağını söyledi. İstanbul’daki bekçi sayısının 5 bin olacağını ifade eden Bakan Soylu konuşmasında şu ifadeler yer verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Açıklaması

“Aynı şekilde 5 bin polis daha vereceğiz İstanbul’a. Her karakolumuzda vatandaşımızın eğer işi düşerse orada güven masası diye bir masa oluşturduk. Şimdi 2 bin 500 kadın polis alacağız oraya. Onlar, vatandaşımız müracaat ettikleri zaman en güzel şekilde hizmet edecekler, yönlendirecekler. Hesabımız şudur, bir anne çocuğunu okula gönderdiği zaman aklı geride kalmayacak, bu kadar. Sabahleyin namaza giden amcamız huzur içinde gidecek, huzur içinde gelecek. Esnaf dükkanını açtığı zaman kimse musallat olmayacak. 2018’de 275 mafya örgütünü çökerttik Türkiye’de. Ben öyle mafya, tafya hiçbir şey anlamam. Musallat olana musallat olurum, o kadar basit. Bizim gücümüzü eksiltmeyin, bizi güç verin, kuvvet verin.”

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir