Ekonomi

Tüm Esnafları İlgilendiriyor ! Borçlar İçin Yapılandırma Talebi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamalarında corona virüsü salgını nedeniyle iş yerleri kapalı olan esnafın geçmiş dönem borçlarını ödeyebilmeleri için bir talepte bulundu. Bendevi Palandöken açıklamalarında borçlar için yapılandırma istedi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken yazılı bir açıklama yaptı. Bendevi Palandöken açıklamasında corona virüsü nedeniyle 2 aydır telekonferans ile yapılan yönetim ve denetim kurulu toplantılarının ilk kez yüz yüze gerçekleştirildiğini belirtti ve toplantıda esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorun ve çözüm önerilerinin ele alındığını vurguladı.

YENİDEN YAPILANDIRMA TALEBİ

Bendevi Palandöken açıklamalarında salgın nedeniyle çok sayıda iş yerinin mecburi ara verdiğini, kira ve fatura ödemelerinde mağduriyetlerin oluştuğunu belirterek iş yerleri kapalı olan esnafın geçmiş dönem borçlarını ödeyebilmeleri için yeniden yapılandırmaya gidilmesi gerektiğini vurguladı.

“ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

Konu ile ilgili olarak açıklamalarında normalleşmeye adım atılan bugünlerde, sıkıntıların hızla aşılması ve tüm meslek kollarındaki esnaf ve sanatkarların yeniden bereketli günlerine kavuşacağını umut ettiklerini belirten Bendevi Palandöken şu ifadeleri kullandı:

“Normalleşme sürecinin tedbirli ve istikrarlı bir şekilde sürdürülerek virüsün olumsuz etkilerinden kurtulacağımız günler için çalışmalarımız sürecek.”

İlgili Makaleler