Kamu Haberleri

Açıklama Yapıldı: Milyonlarca Sağlık Çalışanına Müjde

Türk Hava Yolları tarafından çok önemli bir karar alındı. Bu karar kapsamında corona virüsü ile mücadelede büyük rol oynayan sağlık çalışanlarımız için yeni bir kampanya başlatıldığı belirtildi. Bugün itibari ile sağlık çalışanlarımız yüzde 40 indirimli bilet satın alabilecek.

Türk Hava Yolları Sağlık hizmetleri çalışanlarına özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile dünyanın dört bir yanında görevli tüm sağlık hizmetleri çalışanları, THY’nin web sayfasından ve mobil uygulamasından düzenleyecekleri biletlerle yüzde 40 indirimli seyahat edebilecek.

18 TEMMUZ’A KADAR KAYIT YAPILMASI GEREKİYOR

Bu bağlamda Türk Hava Yollarının tüm uçuşlarında ve tüm bilet tiplerinde geçerli olan kampanya kapsamında sağlık çalışanları, beraberlerinde seyahat edecek üç kişi için de indirimli bilet satın alabilecek.Bu indirimden yararlanmak isteyen yolcuların 18 Temmuz’a kadar THY web sitesi üzerindeki kampanya sayfasından kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Sağlık çalışanları kampanyaya katıldıkları kapsamında 8 Haziran – 1 Ağustos tarihleri arasında satın alacakları biletler ile 8 Haziran 2020 – 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında yüzde 40 indirimli uçma ayrıcalığı elde edecekler.

AÇIKLAMA YAPILDI

Bu konu hakkında THY Basın Müşaviri Yahya Üstün önemli açıklamalarda bulundu ve şu ifadeleri kullandı:

“Kovid-19 salgınıyla kahramanca mücadele eden sağlık çalışanları sayesinde yeniden gökyüzünde, sizinleyiz. Türk Hava Yolları olarak bu fedakarlığa, onlara özel bir kampanya ile teşekkür etmek istedik. Bugün itibarıyla tüm sağlık çalışanları için % 40 indirim kampanyası başlattık.”

İlgili Makaleler