Ekonomi

Bayram ikramiyeleri erken mi yatacak? Kurban Bayramı ikramiyeleri ne kadar?

Türkiye’de 11 Mart tarihinde tespit edilen corona virüsü nedeniyle emeklilere Ramazan Bayramı ikramiyeleri erken yatırılmıştı. Bu nedenle milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı ikramiye ödemelerinin ne zaman yatırılacağını araştırıyor. Peki, Bayram ikramiyeleri erken mi yapacak? Kurban Bayramı ikramiyeleri ne kadar? Cevabı haberimizde

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü, Türkiye’de ekonomik değişiklikler yapılmasına neden oldu. Hükumet tarafından vatandaşa bu seç içerisinde farklı nakdi destekler yapıldı.

Bu sene Ramazan Bayramı ikramiye ödemeleri ise emeklilerin hesabına erken bir tarihte yattı. Bu nedenle gözler Kurban Bayramı ikramiyesine çevrildi.

Bu sene 31 Temmuz 2020’a denk gelen Kurban Bayramı ikramiye ödemelerinin yatırılacağı tarih henüz bilinmiyor. Ödeme takvimi ile ilgili olarak yetkililerden bir açıklama yapılmadı.

Kurban Bayramı ikramiyeleri ne kadar olacak?

Bayram ikramiyeleri 1000’er lira olarak veriliyor. Geçtiğimiz Ramazan Bayramında ödemeler 1000 TL olarak hesaplara yatırıldı. Bu nedenle Kurban Bayramı için de 1000 TL yatırılması öngörülüyor.

İlgili Makaleler