Ekonomi

Bankalar Çıldırdı! Emekliye Para Dağıtacak

Bankalar şu anda milyonlarca emekli için birbiriyle yarışıyor. Bazı bankalar promosyonlarını 600 liraya kadar çıkardı. Bazı bankalar ise hem onu bankaya yönlendiren hem de emekliye ödeme yapıyor.

Bazıları ise emeklilere özel hizmetleri ile daha çekici olmaya çalışıyor. Bankaların emekliler için hazırladıkları özel fırsatları ve emekli maaşları ile alakalı son bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Maaşı yeni bağlanan ve mevcut emekliler promosyon ve bayram ikramiyesi ile birlikte ek gelir elde edebiliyorlar. Emekliler 3 aylık dönem için maaşına göre 450 liraya kadar promosyon alabiliyorlar. Emekli maaşı pastasındaki payını artırmak isteyenler için promosyon tutarı yükseltilebiliyor ya da taban promosyona özel olarak ekler sağlanabiliyor.

Bu kapsamda bazı bankalar 600 liraya kadar ek promosyon verebiliyor. Ayrıca emekli müşteri getirenlere her kazandırdığı emekli için 100 lira veren bankalar da mevcut. Böylece emekli 450 TL promosyon alıp hem de 100 lira ekstra emekli getirdi için para alabiliyor.

Promosyon almamış emekliler için Bankası’nı seçerek 3 yıl maaşımı Sizden alacağım taahhüdü verdikten sonra promosyonlarına kavuşabilirler. Ayrıca taahhüttü son bulup başka bir bankaya geçirmek isteyen emekliler de o bankanın promosyon ve avantajlarından yararlanabiliyorlar. Promosyon uygulaması başladığında bankadan ödeme alanların 3 yıllık süresi 2020 yılında sonlanacak. Emekliler için Mart 2020 yılında 2. kez promosyon yapılacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir