Gündem

O İlimizde İki Tren Kafa Kafaya Çarpıştı ! Ölü ve Yaralılar Var

Malatya’da sabah saatlerinde iki trenin kafa kafaya çarpışması sonucunda korkunç bir kaza meydana geldi. İki yük treninin kafa kafaya çarpışmasından dolayı ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

Türkiye bu sabah Malatya’dan gelen korkunç tren kazası haberi ile uyandı. Elazığ’dan Malatya’ya doğru gitmekte olan bir yük treni ile Malatya’dan Elazığ’a doğru giden başka bir yük treni, Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Hatunsuyu Mahallesi Karabağlar mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada her iki trenin makinist bölümleri paramparça oldu. Kazanın ardından kaza yerine çok sayıda ambulans, arama kurtarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Kazayı gören çevre sakinleri kazayı gördükten sonra yardıma koşarak ekiplere haber verdi. Büyükşehir belediyesi itfaiye daire başkanlığı arama kurtarma ekipleri ile AFAD ekipleri tarafından demir yığınına dönen trende arama çalışmaları başlatıldı.

4 KİŞİ YARALI 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İki trenin çarpışması sonucunda 4 kişi yaralandı. Bunun yanı sıra meydana gelen feci kazada bir demiryolu çalışanının hayatını kaybettiği belirtildi. Ayrıca kaza sonrasında çalışmalar devam etmesine rağmen Mehmet Ulutaş isimli çalışanın henüz bulunamadığı ve ekipler tarafından bölgede arandığı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak Malatya’da kaza yapan iki trenin maden ve katı yağ taşımalarından dolayı ekiplerin çalışmalarını hızlandırdığı da paylaşılan bilgiler arasında.

İlgili Makaleler