Gündem

AK Parti’den yeni kısıtlama açıklaması!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Normalleşme sürecine ilişkin de konuşan Sözcü Çelik, bir muhabirin, “yeni bir kısıtlama olacak mı?” sorusuna da cevap verdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Sözcü Çelik normalleşme dönemi ile ilgilide konuştu. Sözcü Çelik tarafından yapılan açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız MYK toplantımız başında iç ve dış siyasete ilişkin kapsamlı bir değerlendirme yaptılar ve bu değerlendirmeler çerçevesinde çeşitli birimlerimize tabi ki talimatlarda bulundular. Sayın Cumhurbaşkanımız bazı yerlerde görülen ile ilgili bu konunun da yakından takip edilmesi gerektiğini tabi hükumetin ilgili birimlerine talimatlar vermişler. Normalleşme konusundaki süreçlerin sıkı tutulmasını, bizim de yaptığımız çalışmalar bakımından maske, mesafe, temizlik meselelerinde daha çok buna uyulması ile ilgili olarak gayret göstermememizin teşkilatlarımızın bu konuda çalışmalar yapmasının örneklik teşkil etmesinin gerektiğini söyledi.” Dedi.

Kısıtlama sürece bağlı

Bir muhabirin “yeni bir kısıtlama olacak mı?” sorusunu da yanıtlayan Çelik, “Şuan da yeni önlem yok. Herhangi bize açıklanmış bir önlem yok. Tabi şunu söylüyoruz; yeni kısıtlayıcı bir önlemin ortaya çıkıp çıkmaması, normalleşmenin nasıl devam edeceğine bağlı. Biz maskeye, mesafeye, temizliğe dikkat edersek bu şuan ki normalleşmeyi daha da güçlendirir.” İfadelerini kullandı.

İlgili Makaleler