Gündem

Bu İllerimizde Yaşayanlar Dikkat ! Turuncu Alarm Verildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada bazı illerimiz belirtilerek turuncu alarm verildiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni bir açıklama yapılarak turuncu alarm verildiği belirtildi. MGM tarafından yapılan açıklamada bazı illerimiz belirtilerek kuvvetli yağış olacağı ifade edildi.

KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Konu ile ilgili olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Bugün Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışla birlikte yerel dolu yağışının Erzurum, Kars, Ardahan ve Bayburt çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor” ifadelerine yer verildi.

TEDBİRLİ OLUNMALIDIR

Bununla birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sosyal medyadan yapılan uyarıda yağışlardan sonra meydane gelebilecek olan sel ve su baskınlarına karşı uyarı yapıldı. Bu konu hakkında da “Ani sel, su baskını, yıldırım tehlikesi ve dolu yağışının meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

İşte MGM tarafından yapılan paylaşım:

İlgili Makaleler