Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Personel Alım İlanı

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Resmi Gazete üzerinden yapmış olduğu bir duyuru ile tek bir kadrodan sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini ilan etti. 

Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların sözleşmeli bilişim personeli kadrosundan olacağı ve alımlarda 1 personel istihdam edileceği açıklandı. 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre alımlar Yazılım Uzmanı kadrosuna alınacak. Bu kadro için başvuruda bulunacak adayların Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları isteniyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Yayımlanan Sözleşmeli Bilişim Personeli alım ilanına başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken diğer koşullar ise şunlar;

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel şartları haiz olmak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini tamamlamış, askerliğe ilişkin yükümlülüğünü yerine getirmiş veya sınav tarihi itibari ile en az bir sene daha askerliğini tehir etmiş olmak, Hizmetin gerektirdiği niteliklere, muhakeme yeteneğine, temsil kabiliyetine, analitik düşünme ve hızlı problem çözme yeteneğine sahip olmak. Yoğun iş temposuna ayak uydurabilmek ve takım çalışmasına yatkın olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yayımlanan ilan ile ilgili talep edilen koşulları sağlayan adaylar başvurularını 15 Nisan tarihine kadar yapabilecekler. Sözleşmeli Bilişim Personeli alım ilanına başvurular https://basvuru.ytb.gov.tr/ adresli internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir