Gündem

Ülkemizin Sevilen Teknik Adamı ve Takımdaki 3 Futbolcu Corona Virüsüne Yakalandı

Akhisarspor'da teknik direktör Yılmaz Vural ve 3 futbolcu corona virüsüne yakalandı. Bu bağlamda toplam 12 kişide corona virüsü testi pozitif çıktı. Akhisarspor'dan önemli bir açıklama yapıldı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor’da teknik direktör Yılmaz Vural, 3 futbolcuda corona virüsü tespit edildi. Bunun yanı sıra 1 antrenör ile 7 kulüp çalışanında da corona virüsü tespit edildiği ifade edildi. Kulüp Başkanı Fatih Karabulut önemli bir açıklama yaparak dün yapılan testlerin sonuçlandığını belirterek teknik direktör Yılmaz Vural, 3 futbolcu, 1 antrenör dahil toplamda 12 kulüp çalışanında corona virüsü tespit edildiğini vurguladı.

Karabulut açıklamalarının devamında corona virüsü testi pozitif çıkan tüm personelin karantinaya alındığını ve genel sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti ve yeniden test yapılacağını ifade etti.

KULÜP TARAFINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

Akhisarspor tarafından da bu konu hakkında bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Dün tesislerimizde yapılan Covid-19 virüs test sonuçlarına göre Teknik ekibimizden 2 kişi Futbolcularımızdan 3 kişi ve personelimizden 7 kişinin testi pozitif çıkmıştır.Testi pozitif çıkanlar karantinaya alınnış olup tedavilerine başlanmıştır.”

İlgili Makaleler