Kamu Haberleri

2019 Yılı 8 Bin Bekçi Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Polis Akademisi Başkanlığı, Mart ayında yayımladığı ilan ile merakla beklenen Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı başvuru kılavuzunu yayımlamıştı. 

Yayımlanan ilana göre İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilecek olan Bekçi alımları için 8 bin 147 personel istihdam edilecek. İlanda alımların 8 bininin il ve ilçe merkezlerinde 147’sinin ise Ankara ve İstanbul’da bulunan bazı köylere yapılacağı duyuruldu. 

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan bu 8 bin 147 Bekçi alım ilanına ise adaylar yoğun bir talep gösterdiler. Bu adayların merak ettiği soru ise Polis Akademisi Başkanlığı’nın Bekçi alımı başvuru sonuçlarını ne zaman açıklayacağı, sorusu. Kamu İlanları olarak geçtiğimiz dönemlerde yapılan alımlar esas alınarak 2019 yılı için öne çıkan  sonuç ilan tarihini sizlerele paylaşıyoruz. 

2018 yılı ve daha öncesinde gerçekleştirilen Bekçi alımlarında başvurular, başvuruların açıklanması ve evrak teslim süreci arasında 3 haftalık bir süreç bulunuyor. 

2019 yılında da başvuru sonuçların bu sürece paralellik göstermesi bekleniyor. Kamu İlanlari olarak Bekçi alımı başvurularının Nisan ayının son on günü içerisinde adaylara duyurulacağını öngörüyoruz. 

Kamuilanlari.com – ÖZEL HABER

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir