Gündem

MSB Kara Haberi Duyurdu ! Pençe Kaplan Operasyonunda Şehidimiz Var

Milli Savunma Bakanlığı tarafından çok önemli bir açıklama yapılarak kara haber duyuruldu. Söz konusu açıklamada Pençe Kaplan operasyonunda çıkan çatışmada bir askerimizin şehit olduğu belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Pençe Kaplan Operasyonu hakkında bir açıklama yapılarak kara haber duyuruldu. Söz konusu açıklamada operasyon kapsamında 21 Haziran’da çıkan çatışmada 1 askerimizin şehit olduğu ifade edildi.

MSB’DEN AÇIKLAMA YAPILDI

Konu ile ilgili olarak MSB tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, 21 Haziran 2020 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bahse konu çatışmada bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir”

ŞEHİDİMİZİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Kartal operasyonunda Osmaniyeli Piyade Uzman Onb. Ertuğrul Köse şehit oldu. Ayrıca P.Uzm.Onb. Ertuğrul Köse’nin Osmaniye Merkez Mevlâna Mahallesinde ikamet eden ailesine şehit haberi Garnizon K. Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar ve Vali Yardımcısı Adem Yılmaz tarafından verildi.

İlgili Makaleler