Gündem

Ankara’dan Korkutan Haber ! Eğitim Uçağı Düştü

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada test uçuşu yapılan 'Hürkuş' uçağının Ankara Beypazarı bölgesinde kaza geçirdiği belirtildi ve 2 pilot'un sağlık durumlarının iyi olduğu vurgulandı.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ’den (TUSAŞ) çok önemli bir açıklama yapılarak Hürkuş’un test uçuşu yaptığı bu sırada saat 12:30 sıralarında Ankara’nın Beypazarı bölgesinde kaza geçirdiği vurgulandı. Söz konusu açıklamada uçakta bulunan 2 pilotun sağlık durumlarının iyi olduğu ve pilotların kontrol amaçlı olarak hastaneye sevk edildikleri vurgulandı.

YAPILAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak TUSAŞ tarafından yapılan açıklamada “Bugün saat 12.30 sıralarında test uçuşu yapan Hürkuş uçağımız Ankara Beypazarı bölgesinde kaza geçirmiştir. Uçakta bulunan 2 pilotumuzun sağlık durumları iyi olup, kontrol amaçlı hastaneye sevk edilmiştir. Olayla ilgili incelemeler devam etmekte olup, kaza nedeni yapılacak araştırma sonucunda belli olacaktır” ifadelerine yer verildi.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Öte yandan kaza bilgisi üzerine bölgeye çok sayıda Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

İlgili Makaleler