Gündem

İstanbul İçin Kritik Uyarı Yapıldı ! O Saatten Sonra Dışarı Çıkmayın

AKOM tarafından İstanbul için çok önemli bir uyarı yapıldı. Söz konusu açıklamada önümüzdeki iki gün boyunca İstanbul genelinde yağışlı havanın etkili olacağı belirtildi.

AKOM tarafından çok önemli bir açıklama yapılarak yağışların saat 10.00’da il genelinde kısa süreli ve kuvvetli şekilde etkili olacağı tahmin edildiği vurgulandı. Bu konu hakkında AKOM tarafından yapılan açıklamada hafta sonu mola veren yağışların bugün öğle saatlerinden itibaren tekrardan başlayacağı ve çarşamba gününe kadar aralıklarla gök gürültülü sağanak şeklinde devam edeceği ifade edildi.

SAAT 10:00’DAN SONRA ŞİDDETLİ YAĞIŞ

İstanbul için yapılan açıklamanın devamında yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren (saat 10:00) il genelinde yer yer kısa süreli ve kuvvetli şekilde etkili olacağı belirtilerek aynı zamanda yağış anında kuvvetli rüzgar olacağı da vurgulandı.

TEDBİR ALINDI

AKOM koordinasyonunda halihazırda bekleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, İSKİ, Yol Bakım, Çevre Koruma, Park Bahçeler, İBB Trafik, Zabıta ve 153 Yerinde Çözüm ekipleri tarafından meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbir alındı. AKOM’un açıklamasına göre bölgesel olarak kısa zaman diliminde (15-30 dakika) etkili olması beklenen yağışlarda yağmursuyu anında akışa geçtiği için yaşanabilecek problemlere karşı vatandaşların tedbirli olması konusunda vatandaşların dikkatli olması beklenmektedir.

İlgili Makaleler