Personel Alımı

Aile ve Çalışma Bakanlığı SYDV Kamu Personeli Alım İlanı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) yayımladıkları ilanlar ile kamu personeli alımı yapmaya devam ediyorlar. Farklı platformlar üzerinden yayımlanan bu personel alım ilanları adayların gözünden kaçabiliyor. 

Kamu İlanları olarak söz konusu SYDV kamu personeli alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla aktarıyoruz. 

SYDV KAMU PERSONELİ ALIM İLANLARI

Bu çerçevede Türkiye geneli farklı şehirlerde yer alan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) hem işçi kadroları için hemde memur kadroları için alımlar bulunuyor. 

Memur Kadroları;

Memur kadroları için 60 veya 70 KPSS puan şartı ile yayımlanan personel alım ilanlarının yanında ayrıca KPSS şartsız işçi alım ilanları ekleniyor. 

Bu alımlarda dikkat çeken en önemli husus ise memur kadrolarında. Zira memur kadroları için adaylardan 6 aylık veya 1 yıllık ikamet şartı talep edilebiliyor. Ayrıca SYDV memur alımları çoğunluklar Büro Memuru ve Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi kadrolarına yapılıyor. Bu kadrolara başvuru yapacak adayların ise ilgili lisans bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. 

İşçi Kadroları

İşçi kadroları için yayımlanan personel alım ilanlarında ise çok sayıda kadroda alım ilanı bulunuyor. En az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği ilanlarda lise mezunu adaylar içinde ilanlar yer alıyor. Alımlar genellikle Temizlik görevlisi, beden işçisi, hasta bakım personeli, ev temizlik personeli, büro işçisi ve şoför gibi kadrolara yapılıyor. 

Söz konusu alım ilanlarına dair tüm ayrıntılar için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com
 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir