Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KPSS’ye Girmiş Olmak Şartıyla En Az Lise Mezunu 71 Sözleşmeli Memur Alınıyor

Nisan ayının girmesiyle kadrosunu güçlendirmek isteyen kamu kurumları, personel alım ilanı yayımlamaya devam ediyorlar. 

Yayımlanan bu personel alım ilanlarına adaylar KPSS puan sıralaması esasına göre başvuru yapıyorlar. Sivas Üniversitede bu çerçevede bir personel alım ilanı yayımladı. 

SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ ALIMI

Sivas Üniversitesi yayımladığı sözleşmeli personel alım ilanında iki kadrodan personel alımı yapacağını açıkladı. Kurum yaptığı açıklamasında lise ve lisans mezunu Hemşire ve lisans mezunu Ebe alımı yapacağını duyurdu. 

Kadro Kontenjan Bilgileri

Resmi Gazete’de yer alan personel alım ilanına göre üniversite tarafından yapılacak alımlar şöyle olacak.

50 Lisans Mezunu Hemşire: Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak.

20 Lise Mezunu Hemşire: Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla yataklı tedavi hizmeti sunan hastanelerde 1 (bir) yıl hemşire olarak çalışmış olmak ve aynı süre kadar sigorta primi yatırılmış olması gerekmektedir

1 Lisans Mezunu Ebe: Ebelik Bölümü Lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla yataklı tedavi hizmeti sunan hastanelerde en az 1 (bir) yıl ebe olarak çalışmış olmak ve aynı süre kadar sigorta primi yatırılmış olması gerekmektedir.

BAŞVURU KOŞULLARI

İlan edilen kadrolara başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşullarını aşağıdan aktarıyoruz. 

Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır. (Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, görevini yapmaya engel sağlık sorunları bulunmamak) Bu koşulların dışında; 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak, Lisans mezunlarında KPSSP3, Lise mezunlarında KPSSP94 puanları esas alınacaktır. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. – Başvuru bitim tarihi itibariyle 35 yaşından gün almamış olmak. 

BAŞVURU SÜRECİ

Yayımlanan ilana başvuru yapacak adaylar başvurularını 18 Nisan tarihine kadar yapacaklar. Başvurular ilgili evrakların kuruma teslimi ile yapılacak.

Kurum yaptığı açıklamasında ilana başvuruda bulunacak adayların evrak teslim işlemlerini Cumhuriyet Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen olacağını duyurdu. İlana posta yolu ile yapılacak alımlar kabul edilmeyecek. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir