Özel sektör İş İlanları

Horoz Lojistik İŞKUR aracılığı ile vasıfsız işçi alımı yapacak!

Horoz Lojistik İŞKUR aracılığı ile en az ilköğretim mezunu, vasıfsız 48 adet işçi alımı yapacağını duyurdu. Horoz Lojistik işçi alımı başvuruları İŞKUR sayfası üzerinden online yapılacak olup, son başvuru tarihi 26 Temmuz 2020’dir. Başvuru linki haber içeriğinde verilmiştir. Belirtilen linke tıklayarak online başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Horoz Lojistik firması, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un sayfasında yeni bir işçi alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’açık iş ilanları’’ sayfasında ‘’beden işçisi alım ilanları’’ kategorisinde yayınlanan ilana göre Horoz Lojistik, lojistik deposu için vasıfsız işçi, depo elemanı, ürün toplama elemanı, sevkiyat elemanı, lojistik elemanı, paketleme elemanları, etiketleme elemanı ve engelli personeller alınacaktır.

Horoz Lojistik tarafından İŞKUR sayfasında yayınladığı ilanda şu bilgilere yer verildi.

PERSONEL ALIM İLANI

Horoz Lojistik firmamız lojistik deposu için vasıfsız personel, depo elemanı, ürün toplama elemanı, sevkiyat elemanı, lojistik elemanı, paketleme elemanları, etiketleme elemanı ve engelli personeller alınacaktır. 18-35 yaşları arası, en az ilköğretim mezunu 25 bayan – 20 bay – 3 engelli personel alınacaktır. 3 vardiya çalışma vardır.

İŞ TANIMI

Lojistik depomuz içinde bulunan malzemelerin etiketlemesi paketlemesi sevkiyata gönderilmesi, ürün toplama işlemleri vb operasyonel işlemler de çalışılacaktır. Askerlik şartı yoktur.
Firma yetkilileri ile hafta içi 10:00 – 16:00 arası görüşebilirsiniz. Firmayı aramadan hafta içi direk görüşmeye gidilmelidir.

Gebze Darıca Çayırova Tuzla E5 Ve Şifa Bölgelerine Servis Vardır!..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres; CUMHURİYET MH. ÖZGÜRLÜK CAD. NO:12 ÇAYIROVA KOCAELİ

BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHİ

Toplamda 48 işçi alımı yapacağını duyuran Horoz lojistik, başvuruların en gen 26 Temmuz 2020 tarihine kadar, İŞKUR’un resmi web sayfası üzerinden online olarak yapılması gerektiğini belirtti. Bu ilana hemen online başvuru yapmak için BURAYA TIKLAYINIZ

İlgili Makaleler