Personel Alımı

KPSS Puanı Olmayan Adaylar İçin Kamu İşçisi Alım İlanı Yayımlayan Kurumlar

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla kadrolu kamu işçisi alımı yapacağını ilan eden kurumları ve kurumların yayımladıkları personel alım ilanlarını haberimizde derledik.

KADRO KONTENJAN BİLGİLERİ

Devlet Persoenl Başkanlığı’nda yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan sürekli işçi alım kadroları şu şekilde,

* ETİ Maden İşletmeleri tarafından yayımlanan personel alım ilanında Bandırma Bor ve Asit Fabrikalarında görevlendirmek üzere 1 işçi alımı yapılacağı duyuruldu.

* Derebucak Belediye Başkanlığı’da kadrolu işçi alım ilanı için DPB’de ilan yayımladı. Kurum yayımladığı ilanında Büro İşçisi, Eksvatör Operatörü ve Beko Loder Operatörü alımı yapacağını açıkladı. 

* TCDD Genel Müdürlüğü tarafından Resmi Gazete’de yer alan alım ilanında ise 356 kadrolu işçi alımı yapılacağı bildirildi. Yayımlanan ilanda alımların ren Tekil İşçisi, Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı, Liman Vinç Operatörü, Demiryolu Yol Yapıl ve Onarım Makinesi Operatörü pozisyonlarına olacağını duyurdu. 

DPB’de yayımlanan kadrolu işçi alım ilanlarının dışında ayrıca İŞKUR’da TYP İle ile çok sayıda geçici işçi alım ilanları bulunuyor. Bu ilanlara haberimizin altında yer alan bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

KADROLU İŞÇİ ALIM İLANLARINA BAŞVURULAR

Devlet kurumları tarafından yayımlanan kadrolu işçi alım ilanları için hem DMK’da yer alan genel başvuru koşullarının sağlanması hemde kurumların kendilerine göre belirlediği özel şartların sağlanması gerekiyor. 

Bu koşullar kurumların alım yapacakları kadrolara göre değişmekten olup ilanlar için belirleyici olan koşullar bu şartlardan oluşmakta. 

Bu koşullar ana başlıkları ile şöyle;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, TCDD, ETİ Maden ve Derebucak Belediyesi tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

İLAN DETAYLARI

Söz konu alım ilanları için daha detaylı bilgi edinmek isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden ilanlara ulaşabilirler.

TCDD Genel Müdürlüğü kadrolu kamu işçisi alım ilanı detayları için TIKLAYINIZ

ETİ Maden kadrolu kamu işçisi alım ilanı detayları için TIKLAYINIZ

Derebucak Belediyesi kadrolu kamu işçisi alım ilanı detayları için TIKLAYINIZ

İŞKUR TYP işçi alımları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir