Ekonomi

Bakan Selçuk açıkladı:28-29 Temmuz’da 3 ayrı ödeme yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, tarafından yapılan yazılı açıklamalar ile emeklilere zam ve ikramiye müjdesi verilmişti. Bakan Selçuk emekli sandığına bağlı olan vatandaşlara ise 28-29 Temmuz’da 3 ayrı ödeme yapılacağını açıkladı.

Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile beraber Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, milyonlarca vatandaşın beklediği haberi verdi. Yazılı açıklama yapan Bakan Selçuk, Bayramı ikramiyeleri ve zamlı Temmuz maaşları için tarihleri açıkladı. Ayrıca Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklama ile emekli sandığına bağlı olan vatandaşlara 28-29 Temmuz’da 3 ayrı ödeme yapılacağı duyuruldu.

Buna göre; emekli sandığına bağlı olanlar ilişkin aylıklarını, temmuz aylık farkını, ağustos aylıklarını ve bayram ikramiyelerini 28-29 Temmuz 2020 tarihinde birlikte alacaklar.

SSK’lılar için sona gelindi

SSK’ya bağlı olan emekliler için ise sona gelindi. SSK emeklilerinin Temmuz zamlı maaşları ve ikramiye ödemeleri 17-26 Temmuz tarihleri arasında hesaplarına yatırıldı.

İlgili Makaleler