Ekonomi

İşçilere Müjde ! İkramiyeler Hesaplara Yatıyor

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk açıklamalarında işçilerin ilave tediyelerinin üçüncüsünün bugün hesaplara yatırılacağını vurguladı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk işçilere ikramiye ödemesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Selçuk açıklamalarında kamuda istihdam edilen işçilere ödenecek ilave tediyelerin 3’üncüsünün bugün hesaplara yatırılacağını vurguladı.

Ayrıca Bakan Selçuk açıklamalarında son ödemenin ise 14 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirileceğini ifade etti.

BUGÜN HESAPLARA YATIRILACAK

Konu ile ilgili olarak Bakan Selçuk açıklamalarında “Kamuda istihdam edilen işçilere ödenecek ilave tediyelerin 3’üncüsü bugün hesaplara yatırılacak. Son ödeme ise 14 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Bakanlık olarak, her zaman olduğu gibi Türkiyemizin geleceği için değer üreten, kalkınmamızın en büyük destekçisi olan işçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

52 GÜN İLAVE TEDİYE

Bakan Selçuk açıklamalarında ödemelerin Kurban Bayramı öncesinde yapıldığına dikkat çekti ve tüm işçilerin bayramını tebrik etti. Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilen işçilere verilen ilave tediyeler 26 günü kanundan kaynaklı, 26 günü de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla olmak üzere toplamda 52 gün olarak ödeniyor.

İlgili Makaleler