Kamu Haberleri

PTT 2019 Yılı Personel Alımı: Gişe Personeli Kadrolarına Başvuru Koşulları

PTT personel alımlarının yayımlanmasının beklendiği şu günlerde binlerce aday ilana dair detayları merak ediyorlar. 

Bu çerçevede en çok merak edilen kadro ise Gişe Personeli pozisyonu. 2018 yılında gerçekleştirilen alımlarda yer alan başvuru koşullarını ve bu kadro için belirlenen özel şartları sizlere aktarıyoruz. 

PTT GİŞE PERSONELİ ALIMLARI

PTT Gişe Personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adaylardan talep edilen genel ve özel başvuru koşullarını, 2018 yılında yapılan alımlara göre sizlere aktarıyoruz. 2019 yılında da bu şartların geçerli olacağını öngörüyoruz. 

İşte PTT Gişe Personeli Alımı Genel Koşulları

Türk vatandaşı olmak. On sekiz yaşını tamamlamış ve otuz beş yaşından gün almamış olmak., Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş olmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya erteletmiş olmak. Yurtiçinde ve yurtdışında devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmadığını resmi sağlık kurulu raporu ile belgelemek. Başka kuruluşlara karşı mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak. Herhangi bir sosyal güvenlik kurum veya kuruluşundan emekli olmamak. Yapılacak “yazılı ve/veya sözlü sınavda” başarılı olmak. 

Özel Koşullar





Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir