Akbank Nisan Ayı Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi ve Asistan Alım İlanı

Akbank kendisine ait internet sitesi üzerinden kadrosunda personel eksiği bulunan banka şubelerine personel alımları yapacağını duyurdu. 

Engelli ve Normal vatandaşların başvuru yapabileceği kadroların bulunduğu personel alım ilanında yer alan tüm detayları sizlere aktarıyoruz. 

AÇIK KADROLAR

Söz konusu personel alım ilanında 3 kadro engelli personel alımları için bulunurken yine 3 kadroda normal vatandaşlar için bulunuyor. 

İlanlara göre engelli vatandaşlar; Genel Müdürlük (Genel Başvuru), Gişe Personeli ve Çağrı Merkezi Personeli alımı yapılacak. 

Normal vatandaşların başvuru yapabileceği personel alım ilanında Gişe Personeli, Çağrı Merkezi Personeli, Takım Asistanı pozisyonları bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İlanlara başvuruda bulunacak adaylar için belirlenen başvuru koşulları şu şekilde,

Gişe Personeli Şartları

Örgün Öğretim Lisans mezunu Müşteri ve kalite odaklı Dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek Takım çalışmasına yatkın Bankamızca son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış Bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş olmak.

Çağrı Merkezi Personeli Şartları

Üniversitelerin (Lisans veya Önlisans) ilgili bölümlerinden mezun olmak İstanbul Anadolu Yakası (Tüm İlçeler) veya Kocaeli ikametli olmak Bankamızca son 6 ay içinde içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış olmak Bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş olmak.

Bu kadro için yapılan açıklamada alımların yetiştirilmek üzere yapılacağı duyuruldu. 

Takım Asistanı Alım İlanı

Takım asistanı alımları sadece yarım zamanlık olarak yapılacak. Bu kadro için adayların TC vatandaşı olmak, Örgün eğitim veren üniversitelerin lisans bölümlerinde, 2, 3 veya 4. sınıf öğrencisi olmak, Tercihen İngilizce bilmek, Haftada 3 tam gün çalışabilmek Microsoft Office programları ve Outlook kullanmayı bilmek şartlarını sağlamaları gerekiyor. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı Akbank sayfası üzerinden yapacaklar. Adaylar başvurularını internet üzerinden elektronik olarak kuruma bildirecekler.

Bu bağlamda ilana ulaşmak isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirler. 

Akbank personel alım ilanları için; https://bit.ly/2UbSOAN (bağlantıyı kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın)

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir