Ekonomi

Tecrübe Şartı Yok ! Evden Ek İş Yaparak 1000 Lira Kazanabilirsiniz

İŞKUR istihdamı arttırmak üzere evden çalışarak para kazanmak isteyen vatandaşlar için iş imkanı sağlıyor. Vatandaşlar evde paketleme işi yaparak ayda ortalama 1000 lira para kazanabilir.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından istihdamı arttırabilmek için önemli programlar ve projeler devreye alınıyor. İŞKUR tarafından ev kadınlarına evde paketleme işi ile gelir elde etme imkanı sağlanıyor. Bu doğrultuda nikah şekeri, sabun gibi eşyaları paketleyerek 1000 liraya varan gelir elde edebilirsiniz.

EN AZ 600 LİRA KAZANABİLİRSİNİZ

Topluma istihdam sağlamayı amaçlayan İŞKUR, yeni çalışmalar yapmaya devam ediyor. Ev kadınlarına özel sunulan evde yapılabilecek paketleme işlerine başvuru alınıyor. Günde birkaç saat ayrılarak en az 600 lira para kazanılabilir. Bu iş kapsamında sabun yapımı, kına paketleme, poşetleme, ambalajlama, dikiş gibi el becerisi gerektiren işler yapılıyor. İŞKUR sayesinde hem kadın istihdam oranı artış gösterirken kadınlar düzenli bir gelir elde ediyor.

Konu ile ilgili olarak sabun yapımı, nikah şekeri yapımı, bitki çayı paketleme, tel toka kutulama, gömlek yakası dikme gibi tekstil işleri, cetvel seti yapımı, poşet katlama, ürün ambalajlama, paketleme, takı tasarımı, mandal montajı, peçete halkası yapma gibi işler yapılabilir.

Vatandaşlar evden çalışma kapsamında İŞKUR şubesine giderek bilgi alabilir ve yönlendirmeler kapsamında bir yol izleyebilirsiniz. Gittiğiniz İŞKUR şubesindeki iş ve meslek danışmanlarıyla görüştüğünüzde evde ek iş başvurusu hakkında bilgi alabilirsiniz.

İlgili Makaleler