EkonomiKamu Haberleri

Müjdeli Açıklama Yapıldı: O Çalışanlara 3 Aylık Ek Ödeme Yapılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ek ödemeler hakkında müjdeli açıklama yaptı. Bakan Koca açıklamalarında aile hekimlerine 1 Ağustos itibariyle Kovid-19 hastası takibi esas alınarak bir ek ödeme yapılacağını belirtti. Bakan Koca açıklamalarında sağlık çalışanları için ek ödeme müjdesi verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca açıklamalarında sağlık çalışanlarına ek ödeme müjdesi verdi,.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarında aile hekimlerine de 1 Ağustos esas alınarak ek ödeme yapılacağını vurguladı.

EK ÖDEME MÜJDESİ GELDİ

Ek ödemeler hakkında Bakan Koca açıklamalarında COVID-19 ile ilgili hastalarla ilgilenen sağlık çalışanları için bir ek ödemenin 1 Ağustos’tan itibaren 3 aylık zaman diliminde ödeneceğini vurguladı.

Ayrıca Bakan Koca açıklamalarının devamında diğer alanlarda çalışan sağlık çalışanları için Ocak ayı baz alınarak bir planlama yapıldığını belirtti ve aile hekimleri için de 1 Ağustos’tan itibaren 3 aylık zaman diliminde ek ödeme yapılacağını vurguladı.

BAKAN KOCA’NIN AÇIKLAMALARI

Bu konu hakkında Bakan Koca’nın açıklamaları şöyle oldu:

COVID-19 ile ilgili hastalarla ilgilenen sağlık çalışanları için bir ek ödemenin 1 Ağustos’tan itibaren 3 aylık zaman diliminde ödeneceğini buradan söylemek istiyorum.

Diğer alanlarla çalışan sağlık çalışanlarımız için ise Ocak ayı baz alınarak bir planlama yapılıyor.

Aile hekimlerimiz için de 1 Ağustos’tan itibaren 3 aylık zaman diliminde ek ödeme yapılacak.

İlgili Makaleler