Ekonomi

Milyonlarca Kişiye 30 Bin Lira Nakit Destek

Kamu bankası tarafından nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara sevindiren bir haber verildi. Halkbank tarafından 30 bin liraya kadar 6 ay geri ödemesiz dönemli kredi kampanyası başlatıldı.

Sosyal Hayatı Destek Kredisi kapsamında vatandaşlara 30 bin liraya kadar 6 ay geri ödemesiz dönemli kredi imkanı sağlanıyor. Bu kredi kapsamında vatandaşlar çektikleri kredileri 6 ay sonra ödemeye başlayacak. Bu kredi kampanyası hakkında Halkbank tarafından bir açıklama yapıldı.

YAPILAN AÇIKLAMA

Halkbank’ın kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Küresel pademiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile birlikte; müşterilerimizin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasının amacıyla aylık %0,55’ten başlayan faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 60 aya varan vade seçenekleriyle 30.000 TL’ye kadar Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur.

Dilerseniz anlaşmalı firma ve/veya bayilerinden alınan proforma fatura/kesin fatura ile 30.000 TL’ye kadar kredinizi aylık %0,55 faiz oranıyla ya da anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınan proforma fatura/kesin fatura ile %0,82 faiz oranıyla kullanabilirsiniz. Kredi ödemelerinizi; 6 ay ödemesiz dönemli olarak yapabilirsiniz.”

BAŞVURU DETAYLARI

Duyurulan bu kredi kampanyasına başvuru yapacak olan vatandaşlar herhangi bir Halkbank şubesine giderek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru sonucu olumlu sonuçlanan vatandaşların proforma fatura ya da kesin fatura ile krediyi en yakın Halkbank şubesinden kullanabileceği de belirtildi.

Kredinin detayları için TIKLAYIN.

İlgili Makaleler