Kamu Haberleri

PTTPALL 1100 Personel Alım İlanı İçin Sayılı Günler

PTT iştiraki olarak görev yapan PTTPALL personel alımı yapacak. 2018 yılı sonunda duyurulan daha sonra 2019 yılı ortalarına ertelenen alımlar için öne çıkan ilan tarihini sizlerle paylaşıyoruz. 

Para, değerli eşya, kuyumculuk, mücevharat taşıma hizmeti sağlayan PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi (PTTPAL 2019 yılı 1100 personel alımı detayları,

1100 PERSONEL ALIM İLANI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

PTTPALL tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadroda detaylarına kurum iki farklı pozisyonda personel alımı yapacak. Operasyon Görevlisi ve Güvenlik Görevlisi kadrolarına yapılacak olan personel alımları için ise başvuru şartları da ilan edilmişti. 

Yayınlanan ilana göre alımlara aşağıda yer alan koşulları sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek. 

Türk vatandaşı olmak. Erkeklerde en az orta okul mezunu, bayanlarda ise en az lise mezunu olmak. Erkekler 22-32, Bayanlar 18-27 yaşları arasında olmak, Erkekler için askerliğini yapmış olmak. Erkekler en az 1.73 cm. , bayanlar en az 1.64 cm. boyunda olmak. İnsan ilişkileri, hitap tarzı, konuşma diksiyonu düzgün olmak ve prezantabl olmak.Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak.

PTTPALL İLANI İÇİN ÖNE ÇIKAN TARİH

2018 yılı sonunda gündeme gelen PTTPALL 1100 personel alım ilanı 2019 yılıne ertelenmişti. O dönem yapılan açıklamalarda ilanın 2019 yılının ilk yarısında yayımlanacağı yönünde değerlendirmeler yapıldı. İlan için öne çıkan tarih ise Mayıs Haziran dönemi. 

Kamu İlanları olarak ilan yayımlandığında sizlere anlık olarak haber edeceğiz. 

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Facebook Yardımlaşma ve Duyuru Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir