Ekonomi

PTT’den 80 Bin Liraya Kadar Nakit Destek ! SMS İle Başvuru

PTT Bank müşterilerine özel bir kampanya duyuruldu. Bu kampanya kapsamında 80 bin liraya kadar düşük faizli kredi imkanı sunuluyor ve 60 vade kapsamında aylık 1250 lira ödeme imkanı bulunuyor.

Nakit para ihtiyacı olan vatandaşlar için PTT Bank tarafından bir kampanya duyuruldu. PTT Bank, emekli kredisi kampanyasıyla birlikte, 80 bin liraya kadar 60 ay vadeye sahip olan kredi imkanı sağlıyor.

SMS ile veya PTT şubelerine kimlik kartınızla birlikte giderek PTT Bankasının sunduğu taşıt kredisine başvuru yapılabilir. Peki bu kredilerin detayları neler?

80 BİN LİRAYA KADAR KREDİ

Uygun faizli çeşitli kredi imkanları tanıyan bankaların neredeyse hepsi kampanyalarını bitirdi. Emekli olan kişilere ise PTT Bank tarafından 80 bin liraya kadar kredi veriliyor. Kredi için 1250 lira aylık ödeme çıkıyor.

PTT Bank, emekli maaşı alan müşterilerine 1.250 lira ve 80 bin lira aralığında kredi imkanı tanıyor. Taşıt kredisi için 60 ay vadeyle birlikte uygun faiz oranı sunuyor. Bu nedenle vatandaşlar PTT Bankası’na yöneliyor. Bu krediye kimlik ile birlikte başvuru yapılabilir. PTT şubesine gitmeden de SMS başvurusu yapılabilir.

BAŞVURU DETAYLARI

Kovid-19 salgını nedeniyle müşterilerine uygun faizli kredi imkanı tanıyan PTT BANK, vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamaya yardımcı oluyor. Virüs nedeniyle şubelere gitmek istemeyen vatandaşlar, SMS ile başvuru yapma imkanı tanıyor. SMS ile başvuru yapmak isteyen müşteriler, kimlik bilgilerini yazıp 3050’ye gönderin.

Kredi çekme talebinize onay verildiğinde, kredi tutarınızı belirten bir SMS atmanız gerekmektedir. Başvuru onaylandığı zaman talep ettiğiniz kredi tutarı hesabınıza aktarılır ve kredinizi böylece kullanmaya başlayabilirsiniz. PTT Bank, onay verildiği takdirde müşterilerine kredilerini aynı gün içinde teslim ediyor. SMS ve şubelere başvurunun yanı sıra yakın bir zamanda PTT mobil ve PTT İnternet bankacılığından da başvuru kabul edilecek.

İlgili Makaleler