Kamu Haberleri

Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri Bölümü Mezunları Atama Bekliyor

Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri bölümünden mezun olan adaylar kamu kurumlarından atama bekliyorlar. Çalışma hayatında, Ulaştırma Teknikeri veya Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri Teknikeri olarak görev yapan adaylar kamuya alım olmamasına dikkat çekerek bu konuda somut bir adım atılmasını istiyorlar.  

ULAŞTIRMA VE TRAFİK HİZMETLERİ TEKNİKERLERİ ATAMA BEKLİYOR

Meslek Yüksekokullarının, Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri bölümünden mezun olmuş adayların bu atama taleplerini Kamu İlanları olarak gündeme taşıyoruz. 

Söz konusu atama talepleri ile ilgili olarak sitemize ve sosyal medya hesaplarımıza yapılan geri dönüşlerde; Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri Teknikerleri, kendi bölümlerinden atama olmamasından dolayı mağdur olduklarını dile getirdiler. Bu çerçevede atama konusunda çalışmalar yürüten  Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri bölümü mezunu adaylar seslerinin duyurulmasını istiyorlar. 

Bizlerde adayların konuya dair yayınlamış oldukları atama talep yazısını sizlerle paylaşıyoruz. 

 Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri Teknikerlerinin Atama Talep Yazısı

Ülkemizde Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri bölümü, Trafik personeli istihdamını sağlamak ve bu alanda donanımlı bireyler yetiştirmek amacıyla eğitim veren tek önlisans bölümdür. Bu bölüm dahilinde gerekli görülen kamu kurum ve kuruluşlarında Tekniker kadrosunun sadece söz konusu bölümden sağlanmasını ve kadro sayısı açısından gerekli düzenlemelerin yapılmasını ve mağduriyetimizin egitim aldığımız bölüm dahilinde özel kurumların yanısıra kamu kuruluşlarında da istihdamın sağlanması nedeniyle sizlerin de desteği ile birlikte giderilmesini istirham ederiz.

Kabul görüldüğü üzere iş alanlarında gerekli istikrarın sağlanması ve mağduriyetlerin yaşanmaması ancak bu alanda eğitimini tamamlamış personel ile mümkün olabilmektedir. Diğer kamu kurum ve kuruluşların 2019 yılı itibariyle personel alımı için gerekli ilanları yayımlaması ancak Trafik Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin istihdamının sağlanması açısından herhangi bir adımın atılmaması istihdam bekleyen bizlerin bu bölümün işlevi konusunda yetersiz kaldığı sonucu ile başbaşa bırakmaktadır. Bu nedenle söz konusu istekler dahilinde gereğin yapılmasını arz ederiz.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir