Ekonomi

Maliye Bakanı Albayrak’tan Kıdem Tazminatının Geleceğine İlişkin Açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ABD ziyareti kapsamında sürpriz bir şekilde, ABD Başkanı Donald Trump ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bakan Berat Albayrak söz konusu görüşmelerin ardından ele alınan konulara dair açıklamalarda bulundu.

MALİYE BAKANI ALBAYRAK’TAN EKONOMİ DEĞERLENDİRMESİ

Maliye Bakanı Berat Albayrak konuşmasında ekonomi reformu paketi kapsamında ele alınan ve halen merak edilen konulara da değindi. Bu kapsamda en çok konuşulan başlıklardan olan kıdem tazminatı konusuna değinen Bakan Berat Albayrak bu konunun sorunlu olduğunu ve her paydaşın memnun olacağı bir çalışma yapılacağını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Kıdem Tazminatı Açıklaması

“Verilen mesajların doğru okunması lazım. Tüm paydaşların mutabakatıyla bir süreç işleyecek. Daha ortada bir şey yok. Kıdem tazminatı çok sorunlu bir alan. İşçi, işveren, sendika mutsuz. Öyle bir formül üreteceğiz ki tüm paydaşlar mutlu olacak. Sabırlı olalım. Tüm paydaşlarla adım atılacak.”

SEÇİM TEKRARI DEĞERLENDİRMESİ

Maliye Bakanı Berat Albayrak konuşmasında kendisine sorulan seçim tekrarlanırsa yatırımcının tepkisi ne olur sorusuna da yanıt verdi. Bakan Albayrak bu soruya Yatırımların artması veya kesilmesi açısından bir fark yaratmaz, dedi.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir