Gündem

Kamuoyuna Açıklama Yapılacak: Yeni Tedbirler Belli Olacak

Corona virüsü salgınının başından bu yana yapılan Sağlık Bakanlığı corona virüsü Bilim Kurulu toplantısı bugün de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında gerçekleştirilecek. Toplantı sonrasında Bakan Koca açıklama yapacak ve bu toplantıda yeni tedbirlerin görüşülmesi bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı corona virüsü Bilim Kurulu toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Bu toplantıda artan vaka sayılarından dolayı alınabilecek olan tedbirlerin görüşülmesi beklenirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın saat 19:00’da bir açıklama yapması bekleniyor.

47 CANIMIZ ARAMIZDAN AYRILDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Corona virüsü (koronavirüs) için son gelişmeleri ve Türkiye Günlük Korona Tablosunu açıkladı. Bakan Koca 1 Eylül güncel tabloyu paylaştı. Bu tabloya göre 1 Eylül’de son 24 saatte 1572 kişiye Covid-19 tanısı konuldu. Ayrıca 47 canımız daha aramızdan ayrılırken toplam vaka sayısı 271 bin 705 oldu. Toplam can kaybı ise 6 bin 417 oldu.

“GÜÇ TEDBİRDE”

Bu tabloya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Kayıplarımızın ve ağır hastalarımızın sayısını azaltacak olan da bitirecek olan da tedbirlere tam uyumdur. Aktif hasta sayımız artmaya devam ediyor. Tedbirlere uyarsak kazanan biz olacağız. Güç tedbirde”

İlgili Makaleler