Kamu Haberleri

Adalet Bakanlığı CTE’den İsteğe Bağlı Atama Başvurularına Dair Açıklama

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Yaz Dönemi isteğe bağlı atama başvurularına dair açıklamalarda bulundu. 

Başvuru sayısına dair açıklamalarda bulunan bakanlık ayrıca sonuçların değerlendirilmesine ilişkin son durumu da kamuoyu ile paylaştı. 

ADALET BAKANLIĞI’NDAN ATAMA DUYURUSU

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme açıklamasında 10’den fazla personelin atama başvurusunda bulunduğunu duyurdu. 

Bakanlık açıklamasında başvuruların titizlikle incelendiğini ve incelenen başvuruların sisteme kaydedildiğini ifade etti. Sonuçların ne zaman açıklanacağına dair de merak edilen sorulara ilişkin bilgi veren Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bazı kadrolar dışında kalan diğer unvanlar için Ramazan Bayramı öncesini işaret etti. 

Adalet Bakanlığı’ndan Yayımlanan Duyuru

Genel Müdürlüğümüz taşra teşkilatında görev yapan personelimizin yaz dönemi isteğe bağlı atama çalışmaları devam etmekte olup, yaklaşık 10 bini aşkın talep titizlikle incelenerek UYAP-NAS sistemine aktarılmaktadır.

Kararnamenin muhtemel ilan tarihi 21 Haziran 2019 olarak belirlenmişse de Ceza İnfaz Kurumu Müdürü, 2.müdürü ile Denetimli serbestlik müdür ve müdür yardımcısı dışında kalan unvanlar için Ramazan Bayramından önce sonuçlandırılarak ilan edilmesi planlanmaktadır.

Kararname hakkındaki soru, görüş ve taleplerinizi buradan bize iletebilirsiniz. Gelişmeler internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşılacaktır.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir