Gündem

İdlib’den Kara Haber Geldi ! Tuğgeneral Şehit Oldu

İdlib'den bir kara haber geldi. Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Bu konu hakkında Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı.

Suriye’nin İdlib kentinde görev yapan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’dan kara haber geldi. Erdoğan’ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği ifade edildi.

ACILI HABER VERİLDİ

Konu ile ilgili olarak Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Cem Okyay ile askeri yetkililer, Erdoğan’ın Çanakkale’de yaşayan annesine acı haberi verdi. Erdoğan’ın evinin önünde ise ambulans ve doktorlar hazır bekliyor.

Tuğgeneral Erdoğan’ın eşi ise Isparta Adliyesi’nde hakim olarak görev yapıyor ve Erdoğan’ın eşine ise acılı haberi sabahın erken saatlerinde Vali Ömer Seymenoğlu verdi.

MSB’DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanılığı tarafından konu hakkında yayımlanan duyuruda ise şu ifadelere yer verildi:

“Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, İdlib harekât bölgesinde 09 Eylül 2020 tarihinde görevi esnasında rahatsızlanmış, derhal hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

İlgili Makaleler