Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KPSS’ye Girmiş Olmak Şartıyla 46 Sözleşmeli Memur Alım İlanı Yayımlandı

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, Resmi Gazete üzerinden yayımladığı bir duyuru ile sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 

Yayımlanan ilanda yer alan açık kadrolar, ilanda yer alan diğer başvuru koşullar ve ilana başvuru yapacak adaylar için başvuru işlemlerinin detayları şu şekilde,

SÖZLEŞMELİ MEMUR ALIMI KADROLARI

Sözleşmeli memur alımı için ilan yayımlayan Erciyes Üniversitesi alımların sağlık personeli pozisyonlarına yapılacağını duyurdu. Önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri alım ilanında yer alan kadro bilgilerine göre üniversite;

* 40 Hemşire: Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümünden veya hemşireliğe denk kabul edilen sağlık memurluğu lisans programlarından mezun olmak.

* 2 Hemşire: Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümünden veya hemşireliğe denk kabul edilen sağlık memurluğu lisans programlarından mezun olmak,

* 3 Sağlık Teknikeri; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Önlisans Radyoterapi Bölümünden Mezun Olmak,

* 1 Sağlık Teknikeri: Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının (Önlisans) Anestezi Teknikerliği Programından Mezun Olmak.

DİĞER BAŞVURU ŞARTLARI

Yukarıda yer alan öğrenim şartının yanında adaylardan sağlanması istenilen Yaş, KPSS, Genel ve Özel Koşulları madde madde aktarıyoruz.

İlana başvuruda bulunacak adayların; Türk Vatandaşı olmak,657 sayılı Kanunun 40 ncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak, 657 sayılı Kanunun 41 nci maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak genel şartlarını sağlamaları gerekiyor.

İlanda yer alan KPSS şartında şu ifadeler yer aldı. 2018 KPSS (B) grubu sınavlardan Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için 2018 – KPSSP93 puanı esas alınacaktır

Mesleki özel şartta ise adayların 7/24 Kesintisiz hizmet sunumu gereği nöbet usulü planlanan çalışma planları dâhilinde gece nöbeti ve gece vardiyasında çalışmaya mani hali bulunmamak koşuluna haiz olmaları istendi.

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Yukarıda yer alan başvuru şartlarına haiz olan adaylar başvurularını 6 Mayıs tarihine kadar yapacaklar. Başvurular; Üniversitenin ilgili birimine (Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı) ilan metninde yer alan başvuru evrakları ile birlikte şahsen yapılacak. Üniversite posta yoluyla yapılacak olan başvuruları kabul etmeyeceğini bildirdi. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir