Gündem

23 Nisan’da Bankalar, Eczaneler, PTT ve Üniversiteler Açık Mı?

Tüm Türkiye yeni haftanın ikinci gününde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamaya hazırlanıyor. Okulların ve kamu kurumlarının resmi tatil olacağı 23 Nisan’da açık olacak ve hizmet verecek kurumların listesini sizlerle paylaşıyoruz. 

23 NİSAN’DA AÇIK VE KAPALI OLACAK KURUMLARIN LİSTESİ

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hizmet verecek olan ve kapalı olacak kurumlar.

Bankalar; 23 Nisan tarihinde bankaların açık olup olmayacağı konusu çok sayıda vatandaş tarafından merak ediliyor. Bankalar 23 Nisan’da hizmet veremeyecek kurumlar arasında. Ülke genelinde tüm bankalar 23 Nisan tarihinde kapalı olacak. 

Eczaneler: Eczacılar Birliği kararlarına göre; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda eczanelerde kapalı olacak. Ancak nöbetçi eczaneler vatandaşlara hizmet verecekler. Ayrıca sağlık kurumlarınında bazı bölümleri kapalı olacak. Polikliniklerin kapalı olacağı hastanelerde sadece acil servisler hizmet verecek. 

PTT: Vatandaşların en çok merak ettiği kurumlardan birisi de PTT. PTT’de bankalar gibi resmi tatil günlerinde kapalı olan kurumlardan. Bu bağlamda 23 Nisan’da vatandaşlar PTT’den hizmet alamayacaklar. 

Üniversiteler: Yükseköğretim Kurulu’na bağlı tüm eğitim kurumları (Özel, Vakıf ve Devlet Üniversiteleri), 23 Nisan’da tatil yapacak kurumların arasında yer alıyor. Buna göre 23 Nisan tarihinde tüm üniversiteler kapalı olacak. 

Kamuilanlari.com
 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir