Gündem

İstanbul’da deprem oldu! Türkiye’deki son depremler

Kandilli Rasathanesi verilerine göre İstanbul’da deprem meydana geldi. Deprem büyüklüğü 3.2 olarak açıklandı. İşte Rasathane verilerine göre Türkiye’de meydana gelen son depremler…

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, İstanbul’da deprem meydana geldiğini duyurdu. Merkez üssü Marmara Denizi Avcılar açıkları olan depremin büyüklüğü Rasathane tarafından 3.2 olarak bildirildi.

Saat 16.55’de meydana geldi

Yapılan açıklamaya göre, saat 16.55’te meydana gelen depremin Marmara denizinin 4.8 km derinliğinde gerçekleştiği öğrenildi. 3.2 büyüklüğündeki depremin ardından İstanbul Avcılar’da 1.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Sosyal medyada pek çok kullanıcı 3.2 büyülüğündeki depremi hissettiklerini belirten paylaşım yaptılar.

Türkiye’de meydana gelen son depremler

Kandilli Rasathanesi verilerine Türkiye’de meydana gelen son 5 deprem İstanbul, Muğla, Antalya ve Balıkesir illerinde gerçekleşti. Son 5 depremin en büyüğü 3.2 ile İstanbul’da gerçekleşti. Muğla Milas’ta 2.3, Antalya Kaş 1.8 Balıkesir Sındırgı’da ise 1.2 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

İlgili Makaleler