Akbank Ocak 2019 Banka Personeli Alım İlanı Yayımlandı

Akbank Ocak ayı personel alım ilanı yayımladı. Banka tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında bankanın personel açığı bulunan şubelerine personel alımları yapılacağı duyuruldu. Banka tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına göre çok sayıda şehirde ve bölgede yapılacak olan personel alım ilanlarını sizlerle buluşturuyoruz. 

Akbank 2019 Ocak ayı banka personeli alımı ilan detayları;

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında dikkat çeken 3 farklı kadro bulunuyor. Bu kadrolardan ilki çok sayıda banka şubesinde alım yapılacağı duyurulan Gişe İşlem Personeli, diğer iki kadro ise Çağrı Merkezi Personeli ve Takım Asistanı.

İlanlara göre söz konusu bu alımlar Genel Müdürlük ile Bursa Bölge, Doğu Anadolu Bölge, Güneydoğu Anadolu Bölge, İstanbul, Orta Anadolu Bölge şubelerine yapılacak. 

BANKA PERSONELİ ALIM İLANI BAŞVURU KOŞULLARI

Banka personeli alımları ilanı yayımlayan bankaya göre farklılık gösteriyor. Kamuilanlari.com olarak Akbank için genel olarak banka personeli alım ilanlarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, İlan metninde açık kadrolar için belirlenen eğitim düzeyinden mezun olmak, bankaların her bir kadro için ayrı ayrı belirlediği tüm özel şartları sağlamak, görevini sürekli yapmasına engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan, Analitik düşünce yapısına sahip ve dikkatli, Ekip çalışması ve koordinasyon becerisi kuvvetli, Dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek ve İletişim yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı ve müşteri memnuniyetine önem vermek.

BAŞVURULAR AKBANK’IN WEB ADRESİNE

İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını Akbank’ın personel alımlarını gerçekleştirdiği web sayfasına online olacak yapılacak. İlana başvuru yapacak adayların başvuru yapacakları kadro için belirtilen başvuru alanında başvurularını gerçekleştirecekler.

İlanlara ulaşmak için bağlantıyı kopyalayın ve enter tuşuna basın. https://goo.gl/aWjGRW

Banka personeli alımlarından anında haberdar olmak için bizleri yakından takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir