İşkur İş İlanları

İl Milli Eğitim Müdürlüğü İŞKUR üzerinden personel alımı yapacak!

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü personel alımı yapacak. Alımı yapılacak olan personel daimi olarak istihdam edilecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen ilana başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi sitesi üzerinden yapılacak. Peki, İl Milli Eğitim Müdürlüğü hangi kadrolarda alım yapacak? Başvuru şartları nelerdir?

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü personel alım ilanı 26 Ekim 2020 tarihinde İŞKUR üzerinde yayına çıktı. İlanda alımın engelli kadrosu için gerçekleştirileceği açıklandı. Aşçı yardımcısı statüsünde çalışmak isteyen vatandaşların en az ilköğretim en fazla lise mezunu olması gerekiyor. İlanda belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adaylar, 30 Ekim tarihine kadar İŞKUR üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Başvuru Şartları

18 Yaşını Tamamlamış olmak,

Askerlikle ilişiği olmamak, (yapmış olmak,tecilli veya muaf olmak)

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak,

Aşcı belgesi olmak,(Halk Eğitimden alınan aşçılık kursu belgesi geçerli değildir… en az KALFALIK sertifikası gerekmektedir.)

Engellilik raporu en az %40 olmak,

Türk Ceza Kanununun 53′ üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahkum olmamak,

Herhangi bir terör örgütü ile üyeliği irtibatı ve iltisağı bulunmamak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak,

Yaptırılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak,

Son 6 (altı) ay Sinop ilinde ikamet ediyor olmak şartları aranacaktır.

İLANA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

İlgili Makaleler