Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Önlisans Mezunu 50 KPSS İle Sözleşmeli Memur Alım İlanı Yayımlandı

Gaziantep Üniversitesi, DBP üzerinden bir ilan yayımladı. Yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında kurum bünyesine sağlık personeli kadrolarına alımlar olacağı açıklandı. 

İlana göre sözleşmeli sağlık personeli olarak atanmak isteyen adayların, KPSS’ye girmiş olmaları gerekmekte ve talep edilen önlisans bölümlerinden mezun olmaları istenmekte. 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Gaziantep Üniversitesi tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında 2 farklı kadroda 3 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yukarıda da belirttiğimiz gibi ilana başvuruda bulunmak için KPSS’ye girmiş olmak yeterli (en az 50 KPSS puanına sahip olmak). 

Alım Yapılacak Kadrolar

Söz konusu personel alım ilanında yer alan bilgilere göre alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar aşağıda yer alan başvuruları sağlamak zorundalar. 

* Sağlık Teknikeri (Odyometri): Yükseköğretim kurumlarının Önlisans Odyometri bölümünden mezun olmak.

* Sağlık Teknikeri (Radyoloji): Yükseköğretim kurumlarının Radyoloji Bölümü veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.

BAŞVURU KOŞULLARI

Öğrenim, KPSS gibi koşulları sağlayan adaylardan talep edilen diğer başvuru koşulları şunlar;

Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranacaktır. Bu şartlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması, kamu haklarından mahrum olunmaması, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmaması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olması, ilgili madde düzenlemesine göre yaş şartını sağlaması. 

BAŞVURU SÜRECİ

Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı için belirlenen başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını 12 Mayıs tarihine kadar yapacaklar. Başvurular ilan metninde yer alan başvuru evraklarının üniversitenin ilgili kurumuna teslim edilmesi suretiyle yapılacak. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir