Gündem

FB TV sunucusu Dilay Kemer hayatını kaybetti! Dilay Kemer kimdir?

Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer’in hayatını kaybettiği öğrenildi. Güzel spikerin vefar haberini ailesi sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Dilay Kemer kimdir? İşte cevabı

Uzun süredir kanser hastalığı ile boğuşan Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer hayatını kaybetti.Kanseri yendikten sonra 16 Ekim’de tekrar yoğun bakıma alınan Kemer, hastanede tedbir amaçlı tutuluyordu. Kemer’in vefat haberini ailesi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile “Biricik kızımızı, canımızı, Dilay’ımızı kaybettik” diyerek duyurdu.

Dilay Kemer instagram hesabı üzerinden durumunun nasıl olduğu ile ilgili yaptığı son paylaşımda,” Merhaba, uzun zaman oldu paylaşım yapmayalı. Açıkçası “Nasılsın?” sorusuna verecek net bir cevabım olana kadar sessiz kalmaya devam edecektim. Çünkü iyiyim desem iyi değilim, kötüyüm desem kötü de değilim, ama iyileşemedim arkadaşlar… Hala hastane-ev arası mücadele dolu bir hayat yaşıyorum. Tahmin edersiniz ki bu durumdayken en duymak ve cevaplamak istemediğim soru nasıl olduğum. Her dakika bunu konuşmak, herkese tek tek anlatmak moralimi bozuyor zaten doktorum da hastalık konuşmayı yasakladı. Ama bütün o güzel mesajlar için, endişeleriniz için teşekkür ederim ve böyle hayırlı bir gecede yine dualarınızda olmak isterim. “ ifadelerini kullanmıştı.

Dilay Kemer kimdir?

1988 senesinde Antalya’da dünyaya gelen Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Spikerlik ve sunuculuk eğitimi alan Kemer, Fenerbahçe TV’de hem ana haberi hem de çeşitli programları sunuyordu.

İlgili Makaleler