Kamu Haberleri

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı (İMD) Alımı Mülakat Sonuçları Açıklandı

Türkiye İş Kurumu resmi web sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile aylardır merakla beklenen İMD alımı mülakat sonuçlarının belli olduğunu duyurdu. 

İŞKUR’un web sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda, adayların İMD mülakat sonuçlarına nasıl erişim sağlayacabilecekleri ve bundan sonraki süreçte yapmaları gereken işlemler hakkında bilgi verildi. 

İŞKUR İMD MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI

İŞKUR tarafından adaylara yönelik yapılan açıklamada İMD mülakat sonuçlarına ulaşmak isteyen adayların sonuçlarını kurumun web sayfası üzerinden görüntüleyebilecekleri bildirdi. 

İŞKUR Tarafından Yapılan İMD Mülakat Sonucu Açıklaması

1) 21 Haziran 2018 tarihinde Kurumumuz internet sitesinde yayınlanan ilan sonucu sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı (İMD) ilanına başvuranların sözlü sınava girmeye hak kazanıp / kazanamadıklarına ilişkin sonuçlar açıklanmıştır.

2) Adaylar, sonuçlarını kimlik bilgileriyle aşağıdaki “Sonuç Öğrenme Linki”nden öğrenebileceklerdir.

3) Sözlü sınava girmeye hak kazanamama gerekçesi her bir adayın sonuç sayfasından görülebilecektir.

4) Adayların, sonuç sayfasında belirtilen tarih ve saatte aşağıda yer alan “Sözlü Sınav Yeri”nde hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınava girişte adaylardan, nüfus kimlik belgesi, T.C. Kimlik numaralı sürücü belgesi ya da pasaport istenecektir. Belirtilen tarih saat ve yerde istenen belge ile hazır bulunmayan ve sınava girmeyen adayların sınava girme hakları sona ermiş olacaktır.

5) Birim bazında tavan ve taban puanlar EK-1 de açıklanmıştır.

6) İş ve Meslek Danışmanı Sözlü Sınavı EK-2 de yer alan “Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı (İMD) Sözlü Sınavına İlişkin Usul ve Esaslar ” çerçevesinde yapılacaktır.

7) Sonuçlara ilişkin ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

8) Sözlü sınav sonrası asıl ve yedek listeler; Kurumumuz internet sitesinde ilan edilecektir.
İlanen duyurulur.

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Alımı Mülakat Sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

ÇALIŞMA BAKANLIĞI DUYURDU

İş ve Meslek Danışmanı mülakat sonuçlarına dair ilk açıklama, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanlığı’ndan gelmişti. Çalışma Bakanlığı’nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan basın sonuçlara dair  ”İş ve Meslek Danışmanı alımı için yaptığımız mülakat sonuçlarını bugün saat 18:00’de açıklıyoruz. Sonuçlara http://www.iskur.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.” ifadelerine yer verilmişti. 

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir