Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depremzedelere ev müjdesi: Yenisini yapıp teslim edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda düzenlenen 7.Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamalarda depremzedelere ev müjdesi verdi. Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda, “İzmir‘deki depremde evleri yıkılan vatandaşlarımıza inşallah en kısa sürede yenilerini yapıp teslim edeceğiz.” İfadeleri kullanıldı.

İzmir’de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle çok sayıda vatandaş evini kaybetti. Bu kapsamda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedelere güzel haberi verdi. Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda, “İzmir’deki depremde evleri yıkılan vatandaşlarımıza inşallah en kısa sürede yenilerini yapıp teslim edeceğiz.” Denildi.

İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

İzmir’deki depremde evleri yıkılan vatandaşlarımıza inşallah en kısa sürede yenilerini yapıp teslim edeceğiz.
Deprem anından itibaren bakan, milletvekili, tüm kurumlarımız, Kızılayımız, AFAD’ımız, hep birlikte İzmirli kardeşlerimizin imdadına koştuk.

Son dönemde Fransa başta olmak üzere kimi ülkelerde yükselen Macron düşmanlığı Avrupa’nın çarpık düşüncelerinin devam ettiğini göstermektedir.

Peygamber efendimize edilen her hakaret tüm Müslümanları hedef almaktadır. Şahsıma edilen her hakaret tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını hedef almaktadır.

Türkiye’nin Libya’da ve Karabağ’da aktif bir rol oynamasının sebebi hem kendi haklarını savunmak hem de zor zamanda dostlarının yanında yer aldığını göstermektir. Tüm bunları yaparken, ülkemizde vatandaşların dertlerini ve beklentilerini ihmal etmiyoruz.

Ekonomimizi maruz kaldığımız saldırılara karşı ayakta tutuyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı yalnız bırakmamak için 40 milyar liralık destek sağladık.

Ekonomi de en az siyasi özgürlüğümüzü sağlamak kadar önemli adımlar atıyoruz. Yıllarca bu ülkeyi faiz, kur, enflasyon üçgenine sıkıştırarak sömürenlerin oyunlarını birer birer bozuyoruz.

2023’te tüm diğer alanlar gibi ekonomide de bambaşka bir Türkiye’yi ortaya koyacağız. Bunun için milletimizden biraz daha sabır, biraz daha metanet ve gayret bekliyorum.

İlgili Makaleler