Kamu Haberleri

Sağlık Bakanlığı’ndan KPSS–2018/4 ve KPSS–2018/5 Göreve Başlama İşlemleri Duyurusu

KPSS–2018/4 ve KPSS–2018/5 atamaları ile Sağlık Bakanlığı kadrolarına ataması yapılan adaylara bir duyuru yayımlayan Sağlık Bakanlığı adayların bundan sonraki süreçlerde hangi işlemleri yapmaları gerektiğini açıkladı. 

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru metninde adayların atama işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli olan evrakların teslim süreci ile ilgili bilgi verilirken özel durumu olan adayların nasıl bir süreç izleyeceği aktarıldı. 

Sağlık Bakanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan KPSS–2018/4 ve KPSS–2018/5 göreve başlama duyuru metnini sizlerle paylaşıyoruz. 

SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN GÖREVE BAŞLAMA DUYURUSU

KPSS-2018/4 ve KPSS-2018/5 sonuçlarına göre istihdam edilecek sözleşmeli sağlık personeline ilişkin atama işlemlerinin, güvenlik soruşturması/arşiv araştırması işlemleri tamamlandıktan sonra yapılacağı duyurulmuştu.

Bu kapsamda güvenlik soruşturması/arşiv araştırması işlemleri tamamlananların listesi il sağlık müdürlüklerimize gönderilmiştir. Sözleşmeli sağlık personeli adaylarının göreve başlama taleplerini içeren başvuruları, Ek-3’de belirtilen şekilde ilgili birimlerimizde kurulan komisyonlar tarafından alınacak, göreve başlama işlemleri aşağıda belirtilen şekilde yapılacaktır.

Göreve başlama işlemlerine ilişkin başvurular 03.01.2018 – 21.01.2019 tarihleri arasında alınacaktır. Adayların bu süre içinde, istenen belgelerle birlikte Ek-3’de belirtilen birimlerimizde kurulan komisyonlara başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Adayların, (Ek-1)’de belirtilen belgeleri hazırlayarak en geç 21.01.2019 tarihi mesai bitimine kadar ilgili komisyonlara teslim etmeleri gerekmektedir. 4 üncü ve 5 inci maddede belirtilen durumlar hariç, başvurular şahsen yapılacak olup posta, kargo veya kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru için TIKLAYINIZ

Kamu Duyurularından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir