Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Çevre Bakanlığı KPSS’siz Sözleşmeli Personel Alım İlanı Başvuruları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesine bağlı olarak hizmet veren Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapılacak.

Bu sözleşmeli kamu personeli alımı için Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımlayan Bakanlık, ilana ilişkin tüm ayrıntıları adaylar ile paylaştı. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanan sözleşmeli kamu personeli alım ilanında tek bir pozisyonda personel alımı olacak. Ancak alımlar o pozisyonun yedi farklı branşında yapılacak. 

Bu çerçevede Çevre Bakanlığı KPSS şartsız sözleşmeli bilişim personeli istihdamı gerçekleştirecek. 

Bakanlık tarafından yayımlanan ilana göre alım yapılacak sözleşmeli bilişim personeli branşları ise şunlar; 

Yazılım Geliştirme Takım Lideri ve Çözüm Mimarı, Kıdemli Uygulama Geliştirme Uzmanı (.Net), Veri Tabanı Yönetimi Uzmanı (B Grubu), Kıdemli Sistem Uzmanı (B Grubu), Kıdemli Ağ Uzmanı (B Grubu), Uygulama Geliştirme Uzmanı (.NET), Uygulama Geliştirme Uzmanı (Java), Sistem Uzmanı (Unix ve Linux).

İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

KPSS şartının olmadığı personel alım ilanında yer alan başvuru koşulları arasında mesleki özellikler ön plana çıkıyor. Çevre Bakanlığı her branş için ayrı ayrı çok sayıda şart belirlemiş ve bu şartların sağlanması gerektiğini duyurdu.

Bu şartlara ek olarak adayların ayrıca ortak koşullara da haiz olunması isteniyor. 

Bu koşullar ise; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları haiz olmak, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmak kaydıyla, güncel programlama dillerinden en az ikisini bilmek,.

Adayların Lisans Mezunu Olması İsteniyor

Yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların lisans mezunu ve belirtilen bölümlerden mezun olmaları isteniyor. 

O Bölümler;

Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik.

BAŞVURULAR 3 MAYIS’TA SONA ERİYOR

İlan için gerekli başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvurularını 3 Mayıs tarihine kadar yapacaklar. Kurum başvuruların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Gelen Evrak Birimine yapılacağını açıkladı. Adaylar son başvuru tarihine kadar bu adrese şahsen veya posta yolu ile başvuru yapabilecekler. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com
 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir