Eğitim

ÖSYM’den ALES’e Katılacak Adaylara Saat Uyarısı

ÖSYM Başkanlığı resmi sosyal medya hesabı üzerinden Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2019-ALES/1) katılacak adaylar için bazı açıklamalarda bulundu. 

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan aday bilgilendirme uyarısının detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

ÖSYM’DEN ALES UYARISI

ÖSYM Başkanlığı yayımladığı basın açıklamasında 2019 ALES/1 sınavının 5 Mayıs günü düzenleneceğini hatırlattı. Bu kapsamda belirtilen tarihte sınava katılacak olan adayların sınav salonlarına saat 10.00’dan sonra alınmayacaklarını ifade eden ÖSYM adaylara ayrıca sınav giriş belgesi konusunda da açıklamalarda bulundu. 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından Twitter üzerinden yayımlanan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınav (2019-ALES/1) duyuru detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. 

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınav (2019-ALES/1) Hatırlatma

* 5 Mayıs 2019 tarihinde uygulanacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Giriş Sınavı (2019-ALES/1) sınavında adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacakladır.

* Adayın sınava girebilmesi için Sınav Giriş Belgelerinden başka nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportun aslını yanında bulundurması zorunludur. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir