Kamu Haberleri

TTK 500 Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Başvuru Şartları

Türkiye Taşkömürü Kurumu bünyesine yapılacak ikinci işçi alım ilanı yayımlandı. 500 işçi alımı için ilan yayımlayan kurum tek bir kadrodan alım yapacağını duyurmuştu. 

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden ilanın yayımlanmasıyla ilana başvuruda bulunacak adaylar, ilanın başvuru şartlarını merak etmeye başladılar. 

Kamuilanlari.com olarak yayımlanan ilanlarda yer alan başvuru koşullarını ayrıntıları ile sizlere aktarıyoruz. 

TTK 500 İŞÇİ ALIM İLANI BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların pano-ayak üretim işçiliği pozisyonuna yapılacağı bildirildi. Bu ilanda yer alan kadro için ise en dikkat çeken koşul ikamet şartı. Kurum sadece 3 şehirden işçi alımı yapacağını ilan etti. 

Buna Göre;

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Zonguldak ilinden 350, Bartın ilinden 100 ve Karabük ilinden 50 olmak üzere toplam 500 işçi alımı yapacak. 

İlanda yer alan ikamet şartının dışında ayrıca adayların; Türk vatandaşı olması, İlan tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olması isteniyor. Bu koşula ek olarak ayrıca adaylardan talep edilen öğrenim şartında, en az İlkokul mezunu olunması gerektiği bildirildi.

TTK işçi alımları için ayrıca ilan tarihi itibari ile 32 yaşından gün almamış adayların başvurularının kabul edileceğini duyurdu.  

İlana dair başvuru detayları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir