İşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) İŞKUR üzerinden 150 personel alımı başvuruları başladı!

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un kamu iş ilanları sayfasında yayınlanan ilana göre EÜAŞ, 34 farklı şehirden personel alımı yapacak. Toplamda 150 personel alımı yapılacak olup, başvurular İŞKUR üzerinden online şeklinde yapılacaktır.

Peki, Elektrik Üretim A.Ş hangi mesleklerde personel alımı yapacak? Son başvuru tarihi ne zaman? İŞKUR üzerinden EÜAŞ iş başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…

150 TEKNİSYEN ALIMI

Elektrik Üretim Anonim Şirketi’nin 10 Aralık 2020 tarihinde Türkiye İş Kurumu sayfasında 34 farklı bölge için iş ilanı yayınladı. Bu ilanlara göre EÜAŞ Genel Müdürlüğü, aşağıda belirtilen bölümlerden mezun toplam 150 adet elektrik teknisyeni alımı yapacak.

GENEL ŞARTLAR

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşıması,

İlanda yazılı okul/bölüm mezunu olması,

Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olması,

30 yaşını bitirmemiş olması.

Başvurular adayların adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde kayıtlı olan adreslerine göre il düzeyinde karşılanacaktır.

Öncelik Belgesi olanların öncelik belgelerinin bulunması,

ELEKTRİK TEKNİSYENİ MESLEĞİNDEKİ İSTENEN OKUL BÖLÜMLERİ

Lise ve dengi okulların

1-Elektrik

2-Elektrik Tesisatçılığı

3-Elektrik-Elektronik

4-Elektrik-Elektronik Teknolojisi Bölümünün

Yüksek Gerilim Sistemleri

Elektrik Tesisatları Pano Montörlüğü

Bobinaj

Endüstriyel Bakım Onarım bölümlerinden mezun olmak

KURA ÇEKİMİ YER VE ZAMANI

Başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 katı aday, öncelik hakkına sahip olarak başvuranlar arasından da açık iş sayısının 4 katı aday sözlü mülakat sınavına girmek üzere noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecektir. Kura çekim tarihi ile ilgili tarih değişiklik olduğunda www.euas.gov.tr adresinde duyurulacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilir. Kura çekimi tarih, saat ve yeri ile sözlü sınav gün, saat, yeri ve sınava katılmaya hak kazanan adayların isimleri Şirketimiz web sayfası olan www.euas.gov.tr adresinin duyurular bölümünde ilan edilecektir. Bu duyurular tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adresine posta yoluyla ayrıca tebligat yapılmaz.

EÜAŞ İŞ BAŞVURUSU

EÜAŞ teknisyen alımı başvurular İŞKUR üzerinden online şeklinde yapılacak olup başvurular 10-14 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Online başvuru için öncelikli olarak Buraya Tıklayınız… Ardından aşağıda resimde belirtildiği gibi ‘’işyeri unvanı’’ yazan kısma ‘’ELEKTRİK ÜRETİM’’ yazıp sağ alt köşede bulunan ‘’ARA’’ butonuna basınız. Ardından, kendi bölgenize göre yayınlanan iş ilanına tıklayıp başvuru ekranından iş başvuru kaydınızı yapınız.

 

İlgili Makaleler