Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KPSS Puan Sıralaması Esasına Göre Sözleşmeli Kamu Personeli Alım İlanı

Kamu kurumlarına sözleşmeli personel alımları devam ediyor. Bu pozisyonda ilan yayımlayan son kurum ise İstanbul Teknik Üniversitesi oldu. 

İTÜ, DPB’de bir ilan yayımlayarak İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı emrinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. 

İlanda yer alan kadro kontenjan detayları ile başvuru bilgileri şu şekilde,

İTÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında yer alan detaylara göre alımlar Bilişim Personeli kadrosunda olacak. İlana göre bu alımlarda 2 personel istihdamı sağlanacak. İlana başvuru yapacak adaylar varsa KPSS puanları ile başvurularını yapacaklar. KPSS puanı olmayan adayların KPSS puanları ise 70 olarak kabul edilecek. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Yayımlanan ilana başvuru yapacak adaylar için ilan metninde yer alan başvuru koşullarını sizlere aktarıyoruz. 

İTÜ ilana başvuruda bulunacak tüm adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımasını istiyor. Bunun yanında adaylardan deneyim şartı talep ediliyor.

Deneyim şartında yer alan ifadede şu madde bulunuyor. ”Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 3 (üç) yıllık, diğerleri için en az 5 (beş) yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak,”

İlana başvuru yapacak adayların ayrıca Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri ve Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmaları isteniyor.

Öğrenim Şartı:

Sözleşmeli Bilişim Personeli kadrosu için başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken öğrenim şartı: Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmak. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvuru süreci başlamış olup 20 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Başvurular İTÜ tarafından yayımlanan başvuru kılavuzunda yer alan evraklar ile birlikte şahsen veya posta yoluyla yapılacak. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir