Kamu Haberleri

MSB 165 Memur Alımı Başvuru Sonuçları Mayıs Ayında Açıklanır Mı?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından başvuruları alınan 165 memur alımı için adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyorlar. 

Uzun süredir bekleyiş içinde olan adaylar bakanlığın konuya dair bir açıklama yapmasını bekliyorlar. 

Kamu İlanları olarak Milli Savunma Bakanlığı 165 memur alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı detaylarını sizlerle değerlendiriyoruz.

MSB 165 MEMUR ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI BEKLENİYOR

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında, 165 memur alımı başvuruları için 18 Mart tarihinden sonraki süreç ilan edilmişti. 18 Mart tarihinden sonra bakanlığın web sayfası üzerinden memur alımlarına dair bir duyuru ya da açıklama bekleyen adaylar için henüz bir bilgilendirme yapılmadı. 

Mart ayında seçimlerin olması, bakanlığın sözleşmeli er alım ilanı sürecinin devam etmesi, 600 işçi alımı yapması, askerlik sistemi gibi konular arsında sıkışan memur alımı başvuru sonuçları KPSS puan sıralaması esasına göre belirlenecek. 

Belirli bir sayıda ki aday KPSS puan sıralarına göre belirlenecek ve ilan edilecek. Nisan ayı sonunda açıklanması beklenen alımların o tarihlerde açıklanmamasının ardından adaylar gözlerini Mayıs ayına çevirdiler. 

MSB 165 memur alımı başvuru sonuçları için ise öne çıkan zaman aralığı Mayıs ayının 2. ve 3. haftası olarak öne çıkıyor. Sonuçlar açıklandığında Kamuilanlari.com sizlere anlık duyuracağız.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir