Kamu Haberleri

Emekli Vatandaşlara Verilen Ramazan Bayram İkramiyesi Memurlara da Verilsin Talebi

Bilindiği üzere 2018 yılında hükümet tarafından alınan bir karar ile emekli vatandaşlara dini bayramlarda ikramiye verilmesi kararlaştırılmıştı. Bu karara göre Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesi emekli vatandaşlara 1000 TL ikramiye verildi.

Emekli vatandaşlara verilen bu ikramiyelerin memurlar içinde verilmesi konusunda Türkiye Kamu Sen’den açıklama geldi.

MEMURLARA BAYRAM İKRAMİYESİ TALEBİ

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci kamu gündemine ilişkin yapmış olduğu konuşmasında, memur maaşlarının enflasyon oranı karşısında eridiğini söyledi. Ramazan ayının girmesiyle masrafların arttığını dile getiren Önder Kahveci, emekli vatandaşlara verilen bayram ikramiyesini memurlar içinde talep etti. 

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’nin Bayram İkramiyesine Dair Açıklaması

”Ramazan paylaşmanın, halden anlamanın, huzurun ayıdır. Dolayısıyla ülkemizde üretilen gelirin de adil bir şekilde paylaşılması için tedbirler alınmalı, Türkiye Kamu-Sen’in bugüne kadar ifade ettiği kamu çalışanlarına bayram ikramiyesi verilmesi talebi de bu ay içinde yetkililer tarafından hayata geçirilmelidir. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyor, tüm Türk İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum”

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir